Tot Ugchelen…

Tot Ugchelen

Eergisteren zijn we gestrand ter hoogte van Wapenveld. Toen we diep ingedoken in onze slaapzakken de nacht in gingen, kwamen we er achter dat de nachten in April toch nog best koud zijn ! Ik ben verschillende wakker geworden door de kou. Dat gaat ons geen tweede keer gebeuren, namen we ons voor !

De volgende ochtend bleek het pompje van ons kooktoestel kapot te zijn, waardoor we maar met moeite een warm bakkie koffie konden produceren. Om acht uur werd de rugzak weer omgegord en gingen we op pad. Door het defecte pompje konden we ‘s avonds niet koken. Om toch fatsoenlijk te kunnen eten,  hebben we in Epe maar een simpele warme maaltijd naar binnen geharkt.

We stopten net onder de rook van Vaassen en regelden nog even een brandstofpompje bij Bever in Apeldoorn.

 

Vaassen
Vaassen

Vandaag was ons doel om Apeldoorn achter ons te laten. We vertrokken weer om acht uur. Rond 10 uur liepen we toevallig bij een vestiging langs van het bedrijf met de grote gele M. Blijkbaar staat hier de koffiepot altijd te pruttelen, want we konden hier ons bakkie troost halen en kregen er nog een gratis krantje bij ook. Wat wil een mens nog meer…

We haalden ons pompje op bij Bever, deden nog wat boodschappen bij Appie en zetten de tent rond ongeveer half vier op, ergens achter Ugchelen, miden in de bush. Volgens tekenradar is er een grote tekenactiviteit, dus we gaan goed letten op de friemelbeestjes vanavond.

(Ik hoop dat de foto’s een beetje scherp lijken. Op de camera zijn ze goed, als ik ze verklein zijn ze scherp, als ik de foto upload lijken ze vaag te worden. Ik kan dat alleen niet echt duidelijk zien op de tablet)