Paklijst

Paklijst

Hieronder vind je onze paklijst. We hebben geprobeerd een zo compleet mogelijk pakket samen te stellen.
Toch zullen we nog zaken vergeten zijn of teveel hebben. Wat dat is ? De tijd zal het ons leren.
Aan de hand van wat we zelf denken nodig te zijn en wat andere Caminogangers op internet gepubliceerd hebben, hebben we een lijst samengesteld. Wat tegenviel was het gewicht wat ingenomen wordt door de routeboekjes ruim 1,7 kg !
Met een beetje geluk kunnen we de helft van de boekjes meegeven aan een kennis die van plan is ons ergens in Frankrijk op te zoeken. Zoals het nu lijkt slepen we bijna 14 kg per persoon mee. Veel meer zal, kan en mag er niet meer bijkomen.

Als je de opsomming van spullen leest en je krijgt een gevoel van: “Hoe verzin je het”, of  “Waarom hebben jullie dàt niet op de lijst”, laat het ons dan weten !  Je kunt dit doen door een berichtje te sturen via de “Contact” pagina of anders via een berichtje in het gastenboek.

Meer info aangaande de paklijst en overige uitrusting vind je hier op het Blog

** [Update 10-02-2016] We hebben ook de paklijst online gezet van alle spullen die we bij ons hadden toen we aankwamen in Santiago de Compostela. Sommige spullen zijn van de oorspronkelijke lijst verdwenen terwijl andere onderweg zijn aangeschaft en zo juist weer aan de lijst zijn toegevoegd. Deze lijst vind je hier: Aankomst

Onderstaande paklijst hebben we voor we gingen lopen opgesteld en kun je met behulp van deze link downloaden:
( Er wordt gevraagd om een wachtwoord. Type: camino2015 )
Download Paklijst

Soms zie je hieronder in plaats van de paklijst, een melding waarin staat dat een Google Docs bandbreedtelimiet is overschreden. Geen nood, laadt de pagina opnieuw door bijv. op de knop F5 te drukken. Hierna is de lijst weer te zien.