Paklijst aankomst

Paklijst aankomst

Op deze pagina vind je informatie over onze Paklijst aankomst.
We hebben in de jaren voorafgaand aan ons vertrek geprobeerd een zo compleet mogelijke uitrusting bij elkaar te sprokkelen. Toch weet je dat je onderweg in situaties terecht gaat komen die een aanvulling op je uitrusting vereisen. Zo liepen we dagenlang over modderige paden en was het nodig dat we een klein borsteltje aanschaften om de schoenen en hun zolen te ontdoen van de vastgeplakte bagger.

Al in Nederland was de zon dermate fel dat het nodig was dat we een zonnehoedje droegen die niet op onze paklijst stond. Of iets anders simpels: er zijn veel auberge’s / alberques waar geen stop in de wasbak zit. Je kunt je voorstellen dat het lastig kleren wassen is wanneer je waswater telkens wegstroomt. Je kunt hiervoor universele rubberen gootsteenstoppers kopen. Gewoon een rubber lapje wat je op de afvoer legt en wat het water houdt, waar je dat het liefst hebt tijdens het wassen: in de gootsteen.

De paklijst waarmee we vertrokken staat hier: Paklijst vertrek

Verder naar beneden de bepakking die we bij ons hadden toen we in Santiago de Compostela aankwamen.

De paklijst kun je met behulp van deze link downloaden:
( Er wordt gevraagd om een wachtwoord. Type: camino2015 )

Paklijst aankomst

Meer info aangaande de paklijst en overige uitrusting vind je hier op het Blog

Soms zie je hieronder in plaats van de paklijst, een melding waarin staat dat een Google Docs bandbreedtelimiet is overschreden. Geen nood, laadt de pagina opnieuw door bijv. op de knop F5 te drukken. Hierna is de paklijst weer te zien.