Links

Documentatie en links

Nederlands Genootschap van Sint Jacob

Als eerste, bijna natuurlijk, een linkje naar de website van het Nederlands Genootschap van Sint Jacob. Op deze website vind je een schat aan informatie. Tevens krijg je, als je lid wordt van het genootschap , je Pelgrimspaspoort, die je onderweg op diverse punten kunt laten afstempelen. Kijk verder eens naar de “Veelgestelde vragen”, de links naar “Reisverslagen en weblogs” en de “Informatieve Links”
Link_2

Bieb_Vlissingen

De Bibliotheek van Vlissingen heeft een themadossier op Scribd gezet.
Hierin vind je, naast links naar andere sites, ook videofragmenten en boekentips.

Link_2

Op de website Tweevoeter vind je alles over wandelen in het algemeen.
Je vindt er informatie over bijv. wandelpaden, uitrusting, navigatie etc.
Ook de Camino de Santiago heeft er zijn eigen afdeling:
Link_2

jacobsschelp

Op deze website het reisverslag van twee mensen die de Camino in etappes hebben gelopen. Er staan erg veel handige praktische tips op de site, wat de reclame popups die je krijgt doordat men een gratis website teller gebruikt, ruimschoots goed maakt.
Link_2

We gebruiken de website van Falk veel als we trainingsroutes uit willen stippelen. Het plannen van een route is kinderspel en als je een beetje oplet, kun je mooie routes maken, die bijna of helemaal buiten de verharde autowegen om gaan.
Link_2

Op de website van de Nederlandse wandelsportorganisatie, het KNBLO, vind je de wandelagenda. Hier kun je eenvoudig een georganiseerde wandeltocht vinden in de omgeving die je verkiest.
Link_2

wandelnetwerk_vechtdal

De website van het Wandelnetwerk Vechtdal, met daarop veel info waaronder de startpunten.
Link_2

Wandelnetwerk Twente

De website van het Wandelnetwerk Twente. Op deze site veel info over de Overijsselse wandelnetwerken, waaronder links naar de routeplanner.
Link_2

javawa

De website van Javawa GPS tools, waar je onder andere de routeplanners van de Overijsselse wandelnetwerken vindt. Eigenaren van GPS apparaten vinden op deze site verder veel informatie en handige tools voor hun GPS device en bijbehorende kaarten.
Link_2