Sponsor

We hebben een sponsor gevonden ! RSS Installatie uit Staphorst heeft als eerste bedrijf aangeboden een bijdrage te willen leveren aan de aanschaf van onze uitrusting. Eén van de allerbelangrijkste onderdelen van de uitrusting betreffen de rugzakken. RSS Installatie heeft besloten ons deze aan te bieden, waarvoor onze hartelijke dank !

Rss Installatie is een van de eerste installatiebedrijven in Nederland die zich hebben gecertificeerd voor het plaatsen, aansluiten en onderhouden van zonnepanelen. “Aanbieders en installateurs van zonne-panelen schieten als paddenstoelen uit de grond” meldt Roel Slager, eigenaar van RssInstallatie. “Met deze SEI certificering (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) zijn onze klanten ervan verzekerd dat men met ons een bedrijf in handen heeft genomen welke over voldoende vakkennis beschikt om een veilige zonne-energie installatie te plaatsen met een zo goed mogelijk rendement.”
RSS Installatie
De ontwikkeling van zonne-energie installaties gaat in volle vaart door. RSS installatie levert naast serieël geschakelde panelen ook parallel geschakelde systemen. Waar bij de eerst genoemde, de opbrengst van het hele systeem bepaald wordt door de minst presterende zonnepanelen, voorkom je dit door een parallel geschakeld systeem te plaatsen. Extra voordeel hiervan is dat de afnemer van de zonnepanelen op de door RSS Installatie geleverde parallel geschakelde systemen, per paneel, op de eigen laptop, het rendement kan monitoren.

Zonnepanelen