Sponsor

Sponsor

Een tweede sponsor heeft zich gemeld ! Na het lezen van onze plannen heeft Slager Montage Bedrijf uit het Drentse Ruinen besloten ons te sponsoren door ons nieuwe, voor ons doel geschikte wandelschoenen aan te bieden. We zijn hier erg blij mee en willen Slager Montage Bedrijf dan ook hartelijk bedanken voor dit aanbod.

Slager Montage Bedrijf is gespecialiseerd in het compleet verbouwen of renoveren van badkamers en keukens, verwerken van natuursteen en het aanbrengen van tegels en plavuizen. Daarnaast heeft het een goede naam opgebouwd op het gebied van stofvrij infrezen van vloerverwarming in bestaande bebouwing.

keuken

Op de vraag wat hem ertoe heeft gebracht ons te sponsoren meldt Henk Slager, eigenaar van Slager Montage Bedrijf, dat volgens hem doorzettingsvermogen en de wil iets moois te presteren best gewaardeerd mogen worden. “Ook wij staan soms voor een keuken of badkamerrenovatie die een bijna onmogelijke opgave lijkt, maar als de wil en de inzet aanwezig zijn, gecombineerd met ervaring, inzicht en het juiste materieel, worden juist dit meestal de projecten waar je de meeste voldoening uit haalt. Als wij beide mannen met het aanbieden van goed wandelmateriaal een beetje ondersteuning kunnen geven, willen we dit graag doen”.

badkamer
Op hun compleet vernieuwde website kunt u een impessie krijgen van de activiteiten van Slager Montage Bedrijf.