Nieuwe sponsor !

Klusbedrijf A. Kragt, Wezep

Er is weer een bedrijf aardig genoeg geweest om ons te sponsoren !  Klusbedrijf A. Kragt uit Wezep heeft bijgedragen aan de aanschaf van een kleine, lichte zonnecel van Xtorm waarmee onderweg tijdens het lopen bijvoorbeeld een telefoon opgeladen kan worden. Verder heeft het een bijdrage geleverd aan de kosten van ons levensonderhoud, voor als we onderweg zijn. We zijn hier uiteraard erg blij mee en willen Klusbedrijf A. Kragt hier dan ook hartelijk voor bedanken !

Klusbedrijf A. Kragt heeft een goede naam opgebouwd als vakkundig hovenier, die met veel inzicht en gevoel voor kwaliteit en schoonheid je tuin volledig inricht en onderhoudt. Volledig in samenspraak met de opdrachtgever levert het bedrijf ook in eigen beheer gemaakt tuinmeubilair van ambachtelijke kwaliteit.

Naast de werkzaamheden als hovenier maakt Klusbedrijf A. Kragt ook hoogwaardige brandwerende afdichtingen en bekledingen in de bouw. Er worden steeds hogere eisen aan brandveiligheid gesteld. Klusbedrijf A. Kragt heeft dit onderkent en zich middels een specialistische leerweg gecertificeerd voor dit, niet meer uit de moderne bouw weg te denken, werk.

Verder kan A. Kragt gebeld worden voor behangwerk en alle andere soorten klussen. Kortom, een vakman met vele kwaliteiten !

Meer weten ? Klik HIER

Kragt Hovenier Brandwerende Systemen