Langs De Dellen …

Afgelopen zaterdag hebben een flink stuk gelopen. Buienradar voorspelde niet veel goed dus de ballast in onze rugzakken bestond voor een deel uit regenbescherming, die we, jammer genoeg, ook nog nodig waren. Zoals we de laatste tijd vaker hebben meegemaakt, de laatste paar minuten van de route begon het te hozen !
We hadden een voettocht van ruim 29 km uitgestippeld in de buurt van Heerde – Epe op de Veluwe:

Heerde-Epe
Rondje Heerde Epe, 29,5 km.

Afgelopen jaar op vakantie in Denemarken, heb ik zo nu en dan toch wel eens moeten gniffelen, als we weer naar Slettestrand gingen. Dat ons eigen land ook zo z’n opmerkelijke plaatsnamen heeft, bleek toen de aanwijsborden ons naar De Dellen verwees.

De Dellen

De route was mooi, veel bos, veel paddenstoelen en in deze periode van het jaar, ook veel blubber ! Onderweg kreeg ik flink last van mijn linkervoet. Voor mijn gevoel zat er iets in mijn sok. Nadat ik de schoen had uitgetrokken, bleek het inlegzooltje van de schoen versleten. Het buitenste laagje was doorgesleten en door de constante beweging van mijn voet was het opgerold, wat me een blaartje kostte…..