Sponsordoel

Driekwart jaar geleden  zat ik met een koorreisje naar Berlijn met mijn zangvriend Henk Bisschop deze wandeltocht naar Santiago  in de bus door te nemen .

Henk vroeg op een gegeven moment of er ook een goed doel aan onze wandeltocht mocht worden gekoppeld met als doelstelling om bij een weeshuis in Plyskiv – Oekraine  de kinderen een menswaardiger bestaan te geven.

Dat vonden wij een dermate goed idee  dat we daar direct mee hebben ingestemd.

Dit geeft ons ook een extra motivatie om deze tocht te volbrengen , want wat is er mooier dan dat je met iets wat je zelf mooi vind ook nog andere mensen kunt helpen .

Als je wilt zien wat deze stichting allemaal voor dit weeshuis doet en heeft gedaan kun je kijken op

www.stichtingplyskiv.nl

Als je deze site leest en de foto’s  bekijkt begrijp je meteen waarom we ons hier graag voor willen inspannen om hier een steentje aan bij te dragen .


Wil je dit goede doel sponsoren ? Bekijk hier de flyer:

Er wordt gevraagd om een wachtwoord. Type: camino2015

Klik:

Sponsor Flyer Plyskiv

 

NOTE: Deze sponsoractie wordt geheel georganiseerd voor Stichting Plyskiv. Op onze website zie je in de rechterkolom, onder het kopje “Onze sponsoren” een paar bedrijven staan. Deze bedrijven sponsoren ons persoonlijk, met een bijdrage aan onze uitrusting. Deze sponsoring staat geheel los van de sponsoring die wordt georganiseerd door Stichting Plyskiv.

Gelden verzameld met de sponsoractie georganiseerd door Stichting Plyskiv, komen voor de volle 100% ten goede aan Stichting Plyskiv.